figuereta_td9fm_vng

Els Castellers de Vilafranca podrien portar, de nou, un castell gamma extra a la diada de Festa Major de Vilanova i la Geltrú.

Després de les bones sensacions que va deixar la td9fm a Mataró el diumenge passat, els de la camisa verda es plantegen tornar-la a tirar aquest dissabte 30 de juliol a Vilanova. L’any 99 els de Vilafranca ja van descarregar aquest castell a la capital del Garraf, que significava la primera vegada que els Verds aconseguien la td9fm fora de Vilafranca o del Concurs de Castells de Tarragona. A més, aquell any també la van aconseguir a la Bisbal, a Reus i a Altafulla. Si aquest dissabte els Castellers de Vilafranca aconseguissin descarregar la td9fm significaria la 50ena de descarregada (més 7 de carregades).

A falta dels dos assaig generals que resten aquesta setmana –dimecres a les 21h i divendres a les 21.30h-, la td9fm podria estar acompanyada de castells de 9 o d’algun amb agulla.

L’actuació serà a les 19.00h a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú. Els Castellers de Vilafranca compartiran plaça amb la colla local, els Bordegassos de Vilanova, i amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona.