Primer gamma extra de la temporada

2011-07-24T21:07:30+01:0024 Juliol 2011|Notícies castelleres|0 Comments

celebracio-td9fm

 Els Castellers de Vilafranca es retroben amb la td9fm a la Plaça de Santa Anna de Mataró a l’actuació castellera de les Santes. D’aquesta manera, els vilafranquins completen el primer gamma extra de la temporada.

Aquest diumenge 24 de juliol els Castellers de Vilafranca tenien la primera cita important de la temporada i els de la camisa verda van estar a l’alçada. La td9fm, un castell que fa anys que la colla porta a Mataró, i que en les últimes tres temporades havia quedat en intent, aquest any s’ha pogut descarregar. L’actuació va començar a les 12 del migdia i els del Penedès compartien plaça amb la colla local, els Capgrossos de Mataró, i amb els Castellers de Lleida. A la primera ronda han descarregat un impecable 3d9f que donava la seguretat suficient per encarar l’actuació, i a la segona arribava el gran objectiu del dia: aconseguir el primer gamma extra de la colla aquesta temporada. Enguany no ha succeït com en els últims i la td9fm es va completar. La carregada va ser ràpida i sense molts problemes, però a la descarregada es va haver de treballar més. Els Verds solucionaven els dubtes, que havien sorgit en els darrers anys, de si Mataró era una bona plaça per portar-hi un gamma extra. Amb els dubtes esvaïts, a la tercera ronda els vilafranquins van descarregar el 4d9f i a la ronda de pilars el de 7 folrat. En finalitzar l’actuació les tres colles van alçar pilars de 5 en homenatge a Mariona Galindo, la castellera de Mataró que fa cinc anys va morir.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà dissabte 30 de juliol a Vilanova, juntament amb la colla local, els Bordegassos de Vilanova, i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. L’actuació serà a les 19:00h a la Plaça de la Vila. Els vilafranquins podrien portar-hi, de nou, un gamma extra.

A continuació us adjuntem l’enllaç amb les fotografies de l’actuació a les Santes de Mataró:

Deixa un comentari