IMG_0313

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper cap de setmana els Castellers de Vilafranca doblen actuació, ja que arribats a aquest punt de la temporada és el moment de les actuacions a Altafulla i Torredembarra.

La primera de les dues actuacions al Baix Gaià serà a Altafulla dissabte 16 de juliol a dos quarts de set de la tarda a la Plaça del Pou. Els vilafranquins compartiran plaça amb la colla local, els Castellers d’Altafulla, i els Xiquets de Tarragona. L’endemà serà el torn de Torredembarra, juntament amb la colla local, els Nois de la Torre, i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. L’actuació serà a les sis de la tarda a la Plaça de la Vila. El Cap de Colla dels Verds, David Miret, ha anunciat la intenció de portar a les dues places castells de 9; segurament a Altafulla un i a Torredembarra dos. Aquests castells estaran acompanyats pel 5d8, la td8f, el 4d8a i el pd7f, que es repartiran entre les dues actuacions.

Durant les actuacions pel Baix Gaià, els Castellers de Vilafranca poden arribar a la xifra de 200 3d9f, ja que a l’última actuació a Esparreguera es va aconseguir el 3d9f número 199 (179 de descarregats i 20 de carregats).

A més, aquest dissabte a la nit també es celebrarà el tradicional Sopar d’Immensos dels Castellers de Vilafranca. El grup ha quedat a tres quarts de deu del vespre a la seu social de la colla, Cal Figarot, per dirigir-se, tots junts, al sopar.