presentació samarretes kukuxumusu

Els Castellers de Vilafranca han presentat una nova samarreta de mershandising de la colla, dissenyada i confeccionada per la marca navarresa Kukuxumusu.

En aquest cas es tracta d’un dibuix que reprodueix la històrica fotografia d’un 3d7 net acompanyat del Drac i els Gegants de Vilafranca davant del Palau Baltà, a la plaça de Jaume I, que data del segle XIX. Els Castellers de Vilafranca van tornar a repetir la fotografia dins dels actes de celebració del 60è aniversari de la colla, l’any 2008. Ara han volgut fer un petit homenatge a aquesta imatge i han posat a la venda aquestes samarretes, que mantenen el to irònic de la marca Kukuxumusu. Durant la presentació oficial, que es va fer dimarts al jardí de la seu social de la colla, Cal Figarot, el President dels Verds, Miquel Ferret, va destacar que és una samarreta atemporal, ja que no s’assenyala cap any, i que és una peça oberta a tot Vilafranca, ja que a part del dibuix del castell, no apareix cap altre símbol propi dels Castellers de Vilafranca.

S’han produït un total de 500 samarretes, on hi ha models per nens i nenes, homes i dones. Els colors són el verd clar i taronja per les talles infantils, el verd fosc i el gris per les talles d’homes i el lila i el blau clar per les talles de dones. El preu de venda és de 15€ pel públic general i de 13€ pels socis dels Castellers de Vilafranca.

Les samarretes ja es van posar a la venda el passat divendres 1 de juliol durant l’assaig general de la colla. A part dels assaigs, les samarretes també es poden adquirir a la botiga oficial de la colla, L’Electra, al carrer dels Ferrers.