Els Castellers de Vilafranca van participar el passat dilluns a la trobada TEDxBarcelona mitjançant una conferència conduïda pel Cap de Colla dels vilafranquins, David Miret; el President, Miquel Ferret; el sots cap de Colla, Toni Bach; i el Vicepresident de Màrqueting i Mèdia, Francesc Bou.

castellers de vilafranca al TEDxBarcelona

 

La conferència, sota el títol de “Tots junts podem tocar el cel”, va anar acompanyada d’un pilar al final del temps que disposaven els Verds per a realitzar la xerrada. Durant 20 minuts els Castellers de Vilafranca van destacar la importància de la gent, la seva unió i la col·laboració per un objectiu comú per a la realització dels castells.

La trobada TEDxBarcelona forma part de TED (Tecnologia, Entreteniment i Disseny), que a nivell mundial organitza esdeveniments anuals de trobada dels pensadors i emprenedors més importants del món. L’objectiu de les trobades és la difusió d’idees interessants. TEDx és un porgrama de conferències locals plantejades i organitzades de forma independent que permeten gaudir, en diferents països del món, d’una experiència similar a les conferències TED. En el cas de Barcelona, es van combinar la projecció de vídeos i TEDtalks i ponències en viu, amb l’ànim d’afavorir la interacció i el debat sins d’un grup reduït d’assistents, la majoria executius, científics, creatius i filantrops.

A continuació us adjuntem l’enllaç amb el vídeo del pilar que es va realitzar al final de la conferència dels Castellers de Vilafranca