3d9f cornellà 2011

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge 26 de juny a Cornellà, en motiu de la Festa Major de Corpus de la localitat del Baix Llobregat. Els Verds han compartit plaça amb la colla local, els Castellers de Cornellà, i amb els Minyons de Terrassa.

 Els vilafranquins no han tingut una actuació fàcil a Cornellà. A la primera ronda han carregat el 3d9f i han acabat amb el rècord que tenien d’aquest castell descarregat consecutivament des de l’última caiguda, a les Santes del 2009. A la segona ronda no hi ha hagut més sort pel 4d8a, que una vegada carregat, el pilar s’ha trencat. En aquest cas, feia 107 vegades que els Verds descarregaven consecutivament aquest castell, des d’una actuació a Llorenç del Penedès l’any 2003. A la tercera ha estat el torn de la td8f, que s’ha pogut completar. A l’hora dels pilars, els de la camisa verda han optat per fer-ne dos de 5.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà dissabte 9 de juliol a Esparreguera, a dos quarts de 7 de la tarda a la Plaça de l’Ajuntament. Els penedesencs compartiran plaça amb la colla local, els Castellers d’Esparreguera.

Aquí podeu veure’n les fotografies:


Cornellà
26/06/2011