L’expedició de 180 Castellers de Vilafranca s’allotjarà entre els hotels United 21 i Lerida de Thane, ciutat de l’àrea metropolitana de Mumbai. Els hotels de 4 estrelles de són de nova construcció i estan equipats amb totes les comoditats que faran que els castellers s’hi trobin com a casa.

Hotel United 21

29, LBS Marg, Gokul Nagar, Thane (W) – 400601, Maharashtra (India).
Tel : +91-22-41579999

Hotel Lerida

Eastern Express Highway, Thane (W) – 400601, Maharashtra (India).

Tel: +91-22-21722626

 

hotel

recepcio

habitaci

L’hotel disposa d’un ampli buffet de cuina tradicional hindú així com de cuina continental.

menjador

restaurant

Per tal que els castellers no perdin la forma física de cara a Sant Fèlix, l’hotel està equipat amb una piscina exterior al terrat de 25 metres així com un gimnàs on podran exercitar-se en les sessions de preparació física diàries dirigides pels tècnics vilafranquins.

piscina

gimnas

Una àmplia sala d’actes servirà per fer totes les reunions informatives del programa del dia així com xerrades tècniques. I finalment hi ha també un espai per l’oci a la discoteca de l’hotel on cada nit s’hi punxarà la millor música índia i d’aquí.

salaactes

discoteca hotel United 21