Els Verds volen castells de 9 a Cornellà

2011-06-22T15:08:35+01:0022 Juny 2011|Notícies castelleres|0 Comments

castellers de vilafranca cornellà 2010

Els Castellers de Vilafranca volen portar castells de 9 aquest diumenge a Cornellà, on compartiran plaça amb la colla local, els Castellers de Cornellà, i amb els Minyons de Terrassa. L’actuació serà a les 12h del migdia a la Plaça de l’Església.

Els vilafranquins volen seguir amb el bon ritme aconseguit a les darreres actuacions i mantenir els castells de 9. Segons com vagin les proves dels assaigs que resten aquesta setmana, dimecres a les 21h, la Tècnica de la Colla acabarà de perfilar l’actuació. Aquesta setmana, en motiu de la festivitat de Sant Joan, no hi haurà assaig el divendres.

A l’última jornada, a Berga, els Castellers de Vilafranca van aconseguir la seva tripleta més matinera, ja que van descarregar els primers 4d9f i 5d8 de la temporada, a més del 3d9f i el pd7 folrat.

Deixa un comentari