El proper cap de setmana els Castellers de Vilafranca tornaran a actuar a Holanda després de 17 anys.
mundial_festival


Els dies 18, 19 i 20 de juny els Castellers de Vilafranca viatjaran als Països Baixos per actuar a Tilburg, en el marc del Festival Mundial un prestigiós festival de música que des de fa 25 anys s’organitza en aquesta ciutat holandesa.
L’expedició dels Verds està formada per 135 castellers i sortirà dissabte al matí de l’aeroport del Prat per tornar dilluns a la nit. Les actuacions seran el dissabte i el diumenge al migdia i a la tarda. En aquestes quatre actuacions la Junta Tècnica té previst realitzar castells de 8 i de set de gamma alta.
Una vegada fetes totes les actuacions i gaudit dels concerts de música i dels espectacles del Festival Mundial, els Castellers tindran temps el dilluns de fer turisme a la ciutat d’Amsterdam abans de tornar a Barcelona.
De tornada dels Països Baixos als Castellers els espera el repte de la diada de Cornellà el diumenge 26 de juny.