Aquest diumenge 12 de juny els Castellers de Vilafranca actuaran a Berga, en una actuació organitzada juntament amb la Patum com a reconeixement a les dues tradicions catalanes Patrimoni Immaterial de la Humanitat. A més, els Verds actuaran divendres al barri del Poblenou a Vilafranca i dissabte al Torneig d’hoquei de l’Enxaneta.

patum_de_berga

Aquest cap de setmana és d’allò més complet pels Castellers de Vilafranca. Divendres al vespre actuaran al Parc del Tívoli, al barri del Poblenou de Vilafranca, en motiu de les festes del barri. L’actuació serà a dos quarts de deu de la nit i la intenció de la Tècnica de la colla és realitzar-hi castells de 8. Una vegada finalitzada l’actuació, els castellers es dirigiran a Cal Figarot per realitzar l’assaig general dels divendres. Dissabte a les sis de la tarda, els Verds participaran al Torneig d’hoquei l’Enxaneta, on hi alçaran un 3d7 i un pd5.

La principal actuació del cap de setmana serà diumenge 12 de juny a Berga, on els Castellers i la Patum faran un agermanament entre les dues tradicions catalanes reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Els vilafranquins tenen la intenció de portar-hi castells de 9: repetir el 3d9f que ja han descarregat en dues ocasions aquesta temporada i, segons com vagin les proves que resten als assaigs d’aquesta setmana, la possibilitat d’alçar el primer 4d9f de l’any. Diumenge pot ser la primera vegada que es vegi un castell de 9 a la ciutat de Berga i al Berguedà. L’actuació serà a les sis de la tarda a la plaça Sant Pere. Aquí podeu veure el cartell anunciant l’actuació que han preparat el patumaires