Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3d8a més matiner i s’anoten el segon 3d9f. El pd7f ha conclòs la millor actuació feta mai a la Selva del Camp, on també s’ha vist la td8 folrada.

La selva del camp

 

Tres castells folrats el 5 de juny: aquest és el balanç que els Castellers de Vilafranca poden fer de l’actuació a la Selva del Camp d’aquest diumenge, on han compartit plaça amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Abans de començar l’actuació, els de la camisa verda han inaugurat una placa commemorativa del primer 3d9f que es va veure a aquesta plaça l’any passat, descarregat per part dels vilafranquins. A la primera ronda han descarregat la td8f i a la segona no han volgut quedar enrere de l’actuació de la temporada passada i han completat el segon 3d9f de la temporada. A la tercera ronda ha arribat l’estrena del dia, i els Verds han descarregat el primer 3d8a de l’any, que significava el primer fet mai a la Selva del Camp. Per posar el punt i final a aquesta brillant actuació, els penedesencs han descarregat el segon pd7f de la temporada. Els Castellers de Vilafranca han fet la millor actuació vista mai a la Selva del Camp, que ha superat a la que els mateixos vilafranquins van fer la temporada passada.

La propera setmana els Castellers de Vilafranca tenen un cap de setmana d’allò més complet. Divendres al vespre, abans de l’assaig general de la colla, actuaran al Tívoli en motiu de les festes del barri del Poblenou, a Vilafranca. Dissabte a la tarda participaran al torneig d’hoquei l’Anxaneta i diumenge actuaran a Berga, a les 18.00h, per commemorar les dues tradicions catalanes que gaudeixen de la distinció com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, la Patum i els Castells.

La Selva del Camp

Castellers | 05/06/2011