El passat divendres 20 de Maig, 11 nens i nenes de la canalla dels castellers de Vilafranca van marxar de viatge a Tenerife.

canalla_tenerife


Aquest viatge és el premi que te la canalla que la temporada passada va pujar a algun castell de nou: Mireia Pèrez, Ariadna Miguel, Anna Panizo, Marçal Solsona, Lucas Arias, Yaiza Escudero, Nerea Moreno, Naiara Escudero, Mariona Olivella, Ariadna Castisens i Bridget A. Medina, acompanyats per en Raul Tudela  i l’Eli Torres (membres de l’equip de canalla)

La canalla es va allotja a l’Hotel el Santa Maria a Tenerife-Costa Adeje, repartits en 2 habitacions dobles i 3 triples i en règim de mitja pensió. Després d’haver passat la primera nit a l’illa, es van desplaçar al “Siam Park” el parc aquàtic més gran d’Europa. Allà van poder gaudir de tot un dia de bany, piscines, tobogans… i van poder demostrar que efectivament són els més valents!

Van sopar a l’hotel i van intentar recuperar forces, diumenge s’havien de desplaçar a un altre parc el Loroparque, es tracta d’un parc natural, on tota la canalla va poder disfrutar de molts  animals, de diferents espectacle al dofinari, amb lloros…

Al arribar a mitja tarda a l’hotel, tots van poder aprofitar totes les instal·lacions de l’hotel.

Per acabar l’estada, el dilluns tots els components d l’expedició van fer una passejada per la zona més propera de l’hotel. Finalment van dinar a l’hotel i ja es van desplaçar cap a l’aeroport per fer el viatge de tornada.

Sens dubte la valoració del viatge va ser molt positiva tan per la canalla com pels responsables que els acompanyaven. Aquest serà un any ple de viatges pels més petits de la colla, ja que en els propers mesos tindran l’oportunitat de conèixer Holanda, la Índia i Menorca.

Aquí podeu veure’n les fotografies:


Viatge canalla a Tenerife
21/05/2011