llibre_castells-1

Aquest divendres 20 de maig es presentarà a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, el llibre Castells, tocant el cel amb la mà, amb textos de Josep Almirall i fotografies de Fèlix Miró i Xavier Saumell, entre altres autors.

L’acte és organitzat per Triangle Postals i els Castellers de Vilafranca; a més, es comptarà amb la presència dels autors del llibre. Castells, tocant el cel amb la mà és un recull fotogràfic d’imatges de totes les colles acompanyades per breus textos de Josep Almirall. S’han publicat vàries versions amb diferents idiomes. Aquest llibre ja està a la venda i a Vilafranca es pot adquirir a un gran nombre de llibreries, a més, els Verds també disposen d’exemplars per vendre’n. La presentació del llibre serà a Cal Figarot a partir de dos quarts de nou del vespre.