La Penya Blaugrana celebra el 50è aniversari a Cal Figarot

2011-05-17T18:38:40+01:0017 Maig 2011|Notícies castelleres|0 Comments

50è aniversari Penya Blaugrana Vilafranca

La Penya Blaugrana de Vilafranca va celebrar el 50è aniversari aquest diumenge 15 de maig. La seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, va ser un dels emplaçaments elegits per als actes de celebració.

Cal Figarot va acollir el primer contacte entre el president del FC Barcelona, Sandro Rossell, i la penya vilafranquina. Rossell va ser rebut pel president dels Castellers de Vilafranca, Miquel Ferret, que el va conduir durant la visita a Cal Figarot. A més, la colla de la camisa verda va alçar un pilar de 5 amb la bandera blaugrana. Sandro Rossell va signar el llibre d’honor de la colla i va rebre la fotografia de la td8f descarregada la temporada passada al Camp Nou. L’acte va comptar amb la presència de personalitats destacades al món blaugrana, entre elles Antoni Ramallets, president d’honor de la Penya Blaugrana de Vilafranca.

 

50è aniversari PB Vilafranca

 

Deixa un comentari