Els Castellers de Vilafranca participen al Torneig d’Estirar corda de Porqueres

2011-05-14T18:42:43+01:0014 Maig 2011|Notícies castelleres|0 Comments

Després de participar en totes les edicions del torneig d’estirar corda celebrades per les Festes de Sant Raimon i dels dos subcampionats als darrers 2 anys, els Castellers de Vilafranca participaran al Torneig que es celebra a Porqueres (Pla de l’Estany).

La colla fa un pas més i participarà per primera vegada en un torneig fora de Vilafranca. Els Verds han estat convidats al Torneig d’Estirar corda de Porqueres, localitat de la comarca del Pla de l’Estany, de gran tradició i afició per aquesta modalitat esportiva.

La colla hi va amb ganes de fer un bon paper, però sobretot amb moltes ganes d’aprendre i millorar la seva tècnica. S’han pogut confeccionar dos equips diferents dels de la camisa verda, que intentaran quedar classificats a la millor posició possible.

Tothom que vulgui assistir al torneig i animar als Castellers de Vilafranca pot anar-hi amb el “Bus Casteller” que sortirà a les 15h de l’Estació d’Autobusos de Vilafranca.

Deixa un comentari