Els Castellers de Vilafranca descarreguen la primera tripleta de 8 de la temporada a l’actuació del Dia del Graller. El 4d8, la td8f i el 3d8 han estat acompanyats pel 7d7, el 4d7a i el pd6.

7d7 diada del graller 2011

Aquest diumenge 17 d’abril els Castellers van començar la temporada a l’actuació del XVIIIè Dia del Graller a la Plaça Sant Joan de Vilafranca. Els Verds van aprofitar que actuaven sols per poder fer diversos castells i provar nous castellers. L’actuació va començar amb el 7d7, castell que ja havien estrenat la passada temporada a Mollerussa. A la segona ronda va ser l’hora pel primer 4d8 de l’any. A continuació van descarregar la td8f, la segona d’aquest any, ja que els vilafranquins l’havien estrenada a Valls per les Festes de la Candela a finals de gener. Després de la torre va ser el torn del 3d8, que es va mostrar molt segur en tot moment. I per acabar amb les cinc rondes de castells, els Verds van descarregar el 4d7a. A l’hora del pilar, els de la camisa verda van descarregar el primer de 6 de la temporada. Per posar el punt i final a l’actuació del Dia de Graller els Castellers van alçar sis pilars de 4.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà diumenge 8 de maig a Sants, en motiu de l’aniversari dels Castellers de Sants.

Aquí podeu veure’n les fotografies i aquí unes altres del Lluís Montané.