runsports 

Els Castellers de Vilafranca i l’empresa Run Sports han arribat a un acord de col·laboració per tal de donar a conèixer la marca al Penedès i arreu de Catalunya.

Run Sports és una empresa que col·labora amb els clubs esportius ajudant-los a aconseguir recursos econòmics per cobrir part de les seves despeses anuals. L’element clau és la Targeta Run, una targeta que es comercialitza a través dels clubs esportius. Cada vegada que una persona adquireix una targeta, una part de la quota anual es destina al club que n’ha gestionat la venda i d’aquesta manera es col·labora amb les despeses del club. Aquesta quota anual es recupera ràpidament gràcies als descomptes i avantatges que s’obtenen a tot tipus d’establiments (oci, moda, esport, etc.), tant a nivell nacional, com en els comerços locals.

Els Castellers han arribat a un acord de col·laboració amb l’empresa Run Sports per tal de donar a conèixer la iniciativa a Vilafranca, al Penedès i arreu del territori català. La colla es compromet a fer difusió de la campanya i, a més, cedeix l’escut a la web de l’empresa com a col·laborador. Per altra banda, Run Sports repartirà a tots els socis dels Castellers de Vilafranca, i als que es facin durant aquest any, una Targeta Run amb validesa per un any perquè tots els socis puguin gaudir dels descomptes i avantatges que ofereix l’empresa.

Run Sports començarà una campanya per donar-se a conèixer a Vilafranca aquest mateix divendres. Podeu trobar més informació a http://www.runsports.cat