Durant les properes setmanes hi ha alguns assaigs dels Castellers de Vilafranca que canvien excepcionalment el seu horari habitual. Es tracta dels assaigs d’aquest dimecres 6 d’abril i del proper dia 20 d’aquest mateix mes.

assaig

Els dos assaigs, que són en dimecres, s’avancen a dimarts. Per tant, aquest dimarts 5 d’abril hi haurà assaig, i el proper 19 d’abril, també. Aprofitem aquesta mateixa nota per anunciar que a partir de la setmana que ve s’inicien els assaigs de pilar els dilluns a partir de les 20.30h. El primer d’aquests assaigs serà el proper dilluns 11 d’abril.

D’aquesta manera els Castellers de Vilafranca despleguen tots els assaigs que durant la temporada es faran cada setmana. Els horaris són els següents:

– Dilluns (a partir de l’11 d’abril): assaigs de pilar, torre i castells nets a les 20.30h

– Dimecres: assaigs de tronc i canalla a les 20h

– Divendres: assaigs generals a les 21.30h