El FC Barcelona celebrarà un acte de reconeixement als castellers demà al Camp Nou abans del partit de lliga amb el Getafe.

Coincidint amb el partit de lliga de demà dissabte al Camp Nou amb el Getafe CF, el FC Barcelona ha decidit organitzar un acte institucional de reconeixement a totes les colles castelleres i celebrar públicament la consideració dels castells com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat per part de la UNESCO. 

Abans de l’inici del partit que començarà a les vuit del vespre, el president del FC Barcelona, Sandro Rossell, rebrà als membres de la Junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i als representants de les colles castelleres de la ciutat. Després de la recepció institucional, els representants de les diverses colles castelleres podran seguir el partit entre el líder de la Lliga i l’onzè classificat des de la tribuna de convidats.

 

La relació del FC Barcelona amb els castells té una llarga història i tradició. Les actuacions de colles castelleres al Camp Nou i en actes organitzats pel Barça i per les Penyes Barcelonistes arreu del país han estat nombroses. La darrera ocasió que una colla ha aixecat castells al Camp Nou va ser el maig passat, quan els Castellers de Vilafranca van alçar la torre de 8 amb folre entre d’altres castells de vuit.
barça castellers de vilafranca estrella damm