Aquest dissabte 12 de març els Castellers de Vilafranca celebraran l’Assemblea General Ordinària d’aquest any. En ella es repassaran els objectius complerts durant la temporada passada i s’assenyalaran els propòsits per la d’enguany.

assemblea 2009

Cada una de les vicepresidències farà un resum de la gestió de la temporada 2010 i assenyalarà els punts a desenvolupar durant aquest 2011. A més, la tècnica de la colla  explicarà els objectius marcats a nivell casteller. Una vegada finalitzada cada una de les exposicions es procedirà a l’aprovació dels comptes i de la memòria del 2010, a més de l’aprovació del pressupost i el projecte d’activitats pel 2011. L’Assemblea finalitzarà amb el torn obert de paraula.

L’Assemblea General Ordinària dels Castellers de Vilafranca serà a dos quarts de cinc en primera convocatòria i a les cinc de la tarda en segona. Tindrà lloc a la nau de la seu social de la colla, Cal Figarot. A més, a tots els assistents se’ls hi farà entrega de documentació diversa: la revista El Figarot (núm. 41), resum de la temporada 2010; un DVD amb les millors imatges del 2010; els principals indicadors castellers i institucionals de la temporada passada; el pòster de la primera td8 descarregada i el pòster dels quatre gammes extres descarregats per Tots Sants; un CD amb el tema “Amunt Verds!”, himne dels Castellers de Vilafranca; la reproducció de la il·lustració del Perich “El pilar de sempre”; i el llibre de poesia 4t Premi Oriol Rossell.