Aquest cap de setmana l’equip dels Castellers de Vilafranca ha guanyat el Torneig Intercasteller de futbol sala, celebrat els dies 26 i 27 de febrer a Granollers.

torneig intercasteller 2011

Podem dir que els Verds es van teixir un camí senzill per arribar a la final, ja que només van tenir dificultats en la victòria dels 4rts de final. Dissabte al matí es van jugar els partits de la lligueta inicial, amb còmodes victòries contra els Castellers de Sants, els Nens del Vendrell i els Castellers de Figueres. El 8ens de final es van disputar contra els Castellers de Cerdanyola i els 4rts contra els Castellers de la Vila de Gràcia. Aquest és el partit que més dificultats va provocar, ja que a falta de poca estona pel final, i amb un resultat de 3 a 0 a favor, els graciencs van empatar el partit. Els Verds van guanyar gràcies al gol d’or a la pròrroga. L’endemà, diumenge, els penedesencs van jugar la semifinal contra els Castellers de Lleida, rivals a la final de la passada edició, i el resultat va ser de 4 a 0. La final es va jugar contra els Castellers de Sant Cugat, que en cap moment van posar a l’equip de Vilafranca contra les cordes. Resultat: 8 a 3 a favor dels Verds. Al dinar de germanor es van repartir els premis al més golejador, a la més golejadora, al porter menys golejat i a la millor afició. Cal dir que el porter dels Castellers de Vilafranca va rebre per tercer any consecutiu el premi a porter menys golejat. Pel que fa a la golejadora, es va produir un triple empat i van atorgar el premi a la jugadora que proporcionalment havia fet un nombre de gols més alt en relació al total del seu equip. S’ha de dir, però, que Alba Obiols, pels de Vilafranca, formava part d’aquest triple empat.

La d’enguany ha estat la desena edició del Torneig. L’organització, aquest any a mans dels Xics de Granollers, va voler retre homenatge, després de la final, als primers organitzadors, els Moixiganguers d’Igualada.