torneig de futbol sala intercasteller

Aquest cap de setmana se celebrarà a Granollers la desena edició del Torneig Intercasteller de futbol sala. Els Castellers de Vilafranca, vigents campions, hi participaran amb un equip fet a mida.

El torneig, enguany organitzat pels Xics de Granollers, començarà dissabte al matí i acabarà diumenge amb un dinar de germanor. El torneig s’iniciarà amb vuit grups formats per quatre equips cada un, que durant el matí i migdia s’enfrontaran entre ells. Dissabte a la tarda es jugaran el vuitens i quarts de final, i diumenge serà el torn de les semifinals i la final. Els Castellers de Vilafranca formen part del grup G i han quedat enquadrats amb Castellers de Figueres, Nens del Vendrell i Castellers de Sants. El primer partit es jugarà dissabte a les 11h i s’enfrontaran amb l’equip dels Castellers de Sants. Aquests primers tres partits es jugaran a la pista 7. El torneig es repartirà per diferents pavellons i pistes: Joan Solans, Carles Vallbona, EMT i Ferrer i Guàrdia. La final es jugarà a el Parquet.

L’any passat el torneig es va celebrar a Esparreguera, i l’equip dels Castellers de Vilafranca el va guanyar per primera vegada, enfront d’un públic molt hostil a la colla. Els Verds es van imposar a la final a l’equip dels Castellers de Lleida. És molt important que tothom que vulgui vagi a Granollers a animar a l’equip vilafranquí amb banderes, domassos i altres elements distintius de la colla penedesenca. Per aquest motiu, els Castellers de Vilafranca posaran a disposició de l’equip i l’afecció l’autocar de la colla. Els horaris dels autocars seran els següents:

Dissabte: Sortida (des de l’Estació de busos) – 8.15h / Tornada – 19.30h.

Diumenge: Sortida (des de l’Estació de busos) – 9.30h / Tornada – 17.00h.

Els horaris dels partits seran el següents:

– Dissabte:

11.00h Castellers de Vilafranca – Castellers de Sants

12.40h Castellers de Vilafranca – Nens del Vendrell

15.10h Castellers de Vilafranca – Castellers de Figueres

16.30h Vuitens

18.10h Quarts

– Diumenge:

10.50h Semis

13.45h Final

15.30h Dinar

 

*De vuitens a la final, en el cas que l’equip vagi passant eliminatòries.