Els Castellers de Vilafranca viatjaran els propers 18,19 i 20 de juny a la ciutat holandesa de Tilburg. Aquesta setmana s’han iniciat les inscripcions per a participar al viatge.

mundial_festival

El viatge a Tilburg es realitzarà en el marc del Festival Mundial, que des de fa 25 anys s’organitza a la ciutat dels Països Baixos. El viatge tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 de juny, i l’expedició dels Verds estarà formada per 130 castellers. Dissabte 18 al matí es marxarà des de l’Aeroport del Prat i es tornarà dilluns 20 a la tarda. Tots els castellers s’allotjaran a la mateixa residència, a uns 15km dels centre de Tilburg.

 Les actuacions al Festival Mundial es faran dissabte i diumenge al migdia i a la tarda. A més, els Castellers de Vilafranca estan estudiant la possibilitat fer una visita ràpida al centre d’Amsterdam el dilluns 20 al matí, abans del viatge de tornada.

 Aquesta setmana s’han obert les inscripcions per a tots els castellers que vulguin participar al viatge. El termini per a realitzar-les s’allargarà fins el proper 20 de març. En el cas que hi hagi un excés de demanda, i una vegada la Junta Tècnica de la colla hagi decidit les places que ocuparan els integrants dels troncs, s’atorgaran les places a la resta de castellers mitjançant un sorteig.

 Aquest viatge a Tilburg (Països Baixos) és una nova demostració de l’aposta dels Castellers de Vilafranca per donar a conèixer el fet casteller més enllà de les fronteres catalanes i, també, de l’interès que els castells estan suscitant arreu.