consell de savis castellers de vilafranca

El passat dissabte 5 de febrer va tenir lloc a la casa Pairal de Can Cassanyes, a Sant Marçal, la trobada anual del Consell de Savis dels Castellers de Vilafranca.

El Consell de Savis està format pels caps de colla i presidents dels Verds: Oriol Rossell, Carles Domènech, Francesc Moreno, Lluís Esclassans, David Miret, Josep Just, Josep Mestres, Pere Regull -que no va poder assistir a la trobada per motius professionals-, Josep Cabré i Miquel Ferret. En aquesta ocasió, també els va acompanyar el vicepresident de l’àrea de Màrqueting i Media, Francesc Bou, com a representant de la Junta de la Colla.
Aquesta trobada va servir com a punt de reunió i de debat de l’actualitat castellera i institucional de la Colla, de balanç de l’anterior temporada i per comentar els objectius principals de la propera que està a punt de començar.

A l’inici de la trobada es va obsequiar al fundador de la Colla, Oriol Rossell – que el dia 8 de febrer va complir els 92 anys- amb dos quadres amb les fotografies de la primera torre de vuit descarregada de la història en la darrera diada de Tots Sants i del trofeu del Vè Concurs de Castells consecutiu aconseguit el 2010. Aquests quadres passen a ampliar l’extens fons documental casteller que l’Oriol Rossell ha anat creant al llarg dels anys.
Durant tot el dinar i el cafè-tertúlia posterior no es van deixar de comentar els aspectes més destacats de la passada temprada, els reptes de futur i també es van recordar mil-i-una anècdotes de la història de la Colla viscudes pels mateixos protagonistes.