canalla

El proper divendres 4 de febrer començaran els assaigs de canalla dels Castellers de Vilafranca.

Després de l’actuació a les Festes Decennals de la Candela a Valls, els Verds creuen que la dinàmica d’assaigs ha de continuar en els més petits. Durant tot el mes de febrer, i fins que comencin els assaigs generals, cada divendres a partir de dos quarts de nou del vespre tindran lloc a la seu social de la colla, Cal Figarot, aquests assaigs de canalla, que també estaran oberts a tots aquells nens i nenes que vulguin fer castells.

Començar els assaigs de canalla abans que els dirigits a la resta de la colla és una tendència habitual en els Castellers de Vilafranca, ja que és una bona manera d’avançar feina en una de les parts més importants dels castells, els poms de dalt.

Com ja hem assenyalat, aquests assaigs de canalla es realitzaran cada divendres a dos quarts de nou del vespre fins que comencin els assaigs generals.