david miret cap de colla dels castellers de vilafranca
La propera sessió dels Veïns de l’ADEG tindrà com a convidat especial a David Miret, cap de Colla dels Castellers de Vilafranca des del 2008.

La sessió es celebrarà aquest divendres 4 de febrer a dos quarts de nou del matí a la seu de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf (ADEG) a Vilafranca del Penedès al carrer de la Beneficència, 17.

En aquesta sessió, David Miret explicarà les vivències i anècdotes que ha viscut en el decurs del seu lideratge davant dels Verds i especialment en aquest 2010, any en què els castells han estat nomenats Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO i els Castellers de Vilafranca han guanyat el vuitè Concurs de Castells de Tarragona (cinc de forma consecutiva). I com a colofó, a la diada de Tots Sants els Verds van aconseguir descarregar la torre de vuit per primera vegada a la història, tot completant la millor actuació amb tots els castells descarregats.