camió enmig de les dunes del Dakar

El ja conegut com “el camió dels Castellers de Vilafranca” continua la seva aventura pel Rally Dakar. Després que al voltant de la meitat dels camions de la categoria hagin abandonat la competició, Pep Sabaté i Josep Ramon Cañís arriben a les dunes de Xile.

El pilot de Guardiola de Font-rubí, amb l’equip Quadafons Competició, ha aconseguit superar fins al dia d’avui els desafiaments més compromesos del rally sense sofrir cap problema significatiu. L’experiència està resultant molt significativa pels dos pilots, però asseguren que hi ha moments que ho passen malament. “Durant el dia em poso molt nerviós perquè és impressionant la inclinació de les dunes que hem pujat i baixat. A més, quan veus camions bolcats tots els dies i ho mescles amb la teva inexperiència, el resultat és alguna cosa semblant al pànic. És per agafar-li por a l’arena”, explica Pep Sabaté.

Malgrat que aquesta sigui la primera vegada que Sabaté participa al Rally Dakar com a pilot d’un camió, segueix endavant a la competició. Al voltant de la meitat dels participants ja han abandonat el rally i l’equip Quadafons Competició ocupava, a dia 12 de gener, la 20ª posició a la classificació provisional. El pilot del camió personalitzat amb una imatge dels Castellers de Vilafranca afirma que seguir endavant al Dakar “ja és un mèrit”.

Al minut 5 podeu veure una aparició a teledeporte