Els Castellers de Lo Prado van descarregar divendres el seu primer castell de 7, el 3d7. Per la seva banda, els Castellers de Vilafranca van descarregar la td7.

 
Els Verds van actuar divendres juntament amb els Castellers de Lo Prado a la Plaza Soto Mayor de Valparaíso. A més, també els van acompanyar uns 30 cadets de l’Escuela Naval. Aquesta era la primera de les actuacions importants que els Castellers de Vilafranca i Lo Prado tenen aquests dies en el marc del Fòrum de les Cultures de Valparaíso.
Els Castellers de Lo Prado van poder complir el seu objectiu d’aquests dies: alçar el seu primer castell de 7, que va ser un 3d7 que es va poder descarregar. Per la seva banda, els vilafranquins van poder completar la td7. A més, es van poder alçar diversos castells nets, com el 3d6 net, el 4d6a net, el 3d5 net format amb membres de l’Escuela Naval al tronc, a part de diversos pd4, el pd5 i un vano de 5.