Aquest dilluns 8 de novembre s’ha celebrat a la seu social dels Verds, Cal Figarot, l’acte de lliurament de la beca d’estudis a la canalla de la colla, convocada per tercer any consecutiu.

beques_canalla_051-1

La beca consisteix a donar un ajut econòmic a les despeses del curs escolar a tots aquells nens i nenes que durant tota la temporada han ajudat a fer la colla més gran amb tot el seu esforç i dedicació. La colla brinda la possibilitat d’obtenir aquesta beca no només a la canalla que participa en els castells de nou, sinó a tota aquella que amb el seu esforç col·labora a tirar endavant la colla en el conjunt de les seves activitats.

La Beca d’Estudis per la Canalla dels Castellers de Vilafranca té una dotació econòmica diferent en funció del curs en què l’alumne està matriculat:

– Els alumnes matriculats a l’etapa d’infantil, rebran de la Colla un obsequi format per material escolar i pedagògic amb un valor d’uns 40 euros.

– Els alumnes matriculats a l’etapa de primària, rebran de la Colla una xec bancari amb un valor de 125 euros.

– Els alumnes matriculats a l’etapa de secundària, rebran de la Colla un xec bancari amb un valor de 250 euros.

Aquest 2010, i a proposta de la cap de Canalla, Anna Riba i el seu equip, la Junta dels Castellers de Vilafranca concediran un total de 14 beques a 14 nens i nenes de la Colla: 9 de l’etapa de primària i 5 de l’etapa de secundària.

 

Fotografies de l’acte