Els Castellers de Vilafranca van completar ahir un dels millors assaig que es recorda a Cal Figarot

IMG_4142

Els verds es presentaran diumenge a Tarragona amb una àmplia gamma de castells ben preparats. Durant l’assaig d’ahir van completar la torre de set neta sencera i la torre de vuit fins a cassoleta. El pilar de set amb folre sencer i pilar de vuit fins la sisena. Cinc de vuit fins a cassoletes i cinc de nou amb folre fins a dossos (com el 98!). Quatre de nou amb l’agulla fins a sisens. Quatre de nou net fins a sisens i per acabar tres de nou amb l’agulla fins a quints.

Tota aquesta feina en un gran ambient i acompanyats de centenars de joves vilafranquins que per primer cop trepitjaven Cal Figarot i de ben segur s’hi quedaran, se’l faran seu i la portaran la Colla a molts èxits futurs.

Aquí podeu veure’n totes les fotografies.