Demà dimecres es vendran les entrades per castellers i socis. Com tots ja sabeu, en aquesta edició del Concurs de Castells de Tarragona hi ha hagut molts problemes en la compra d’entrades, ja que minuts després de posar-se a la venda, es van esgotar.

A diferència d’altres anys, en els que la colla podia disposar de les entrades que volgués per vendre als seus afeccionats, enguany el número d’entrades disponibles pels Castellers de Vilafranca s’ha reduït molt significativament. Si en l’última edició del Concurs, la colla en va poder vendre 2.000 pels seus afeccionats, aquest any només disposa de 375 entrades com a colla A més les que ahir alguns castellers van poder comprar a Tarragona. Per aquest motiu, demà dimecres després d’assaig, es vendran les entrades als castellers i socis. Qui no sigui ni casteller ni soci, demanem que no vingui demà a Cal Figarot a buscar-les.

Els Castellers de Vilafranca lamentem profundament no poder vendre entrades a tots els seus afeccionats, que durant anys els han seguit a places i concursos; però com hem assenyalat abans, el nombre d’entrades disponibles és molt reduït. Per aquest motiu, convidem a tots els afeccionats a entrar a la Tarraco Arena Plaça amb la colla i quedar-se a baix a fer pinya. Tothom està convidat als assaigs generals dels dos divendres que queden per agafar una samarreta de la colla i participar, entre tots, a aconseguir el 5è Concurs de Castells de Tarragona consecutiu.