CONCURS10-miniatura-noticia

Sota el lema No penses en un Concurs, pensa en la història, els Castellers de Vilafranca llancen la campanya publicitària del Concurs de Tarragona.

        

 

El proper 3 d’octubre els Verds tenen una cita transcendental a Tarragona, on poden aconseguir el 5è Concurs de Castells consecutiu, un fet que no ha succeït mai abans al món casteller. Durant tota la temporada s’ha fet publicitat amb l’eslògan d’Objectiu V.

La campanya publicitària llançada està formada per anuncis als mitjans de comunicació -ja sigui en format paper o audiovisual-, en flyers que es repartiran per Vilafranca, cartells publicitaris i adhesius pels autocars que acompanyaran la colla a Tarragona . A més, a Cal Figarot ja fa unes setmanes que es pot apreciar una pancarta amb el mateix eslògan.

Els Castellers de Vilafranca demanen l’ajuda de tot Vilafranca i dels seus afeccionats per aconseguir aquesta nova fita dins del món casteller. Tots aquells que s’hagin quedat sense entrada a les grades de la Tarraco Arena Plaça, tenen l’opció d’entrar amb la colla i quedar-se a baix, ajudant a fer que l’objectiu de tot l’any es converteixi en realitat. A l’assaig general abans del Concurs es repartiran samarretes per totes aquestes persones.

 

No penses en un Concurs, penses en la història


Cartell concurs