El proper dimarts 24 d’agost es celebrarà davant de Cal Figarot una nova edició del festival de música electrònica que organitzen els Castellers de Vilafranca, el Figatrònic.

Figatronic

 

La d’enguany representa la tercera edició del Figatrònic, i la novetat més destacada és que, a diferència de les altres edicions que es van celebrar al jardí de Cal Figarot, aquesta és realitzarà a davant de la seu social dels Verds, al carrer General Prim. El motiu d’aquest canvi és que el jardí s’havia quedat petit veient la gran afluència de públic l’any passat. El festival començarà al voltant de les 23h.

 

Pel que fa als aspectes musicals, els djs de música electrònica seran 2Shifted, White Hairs i Dj Muka. Com a novetat musical, aquest any el Figatrònic comptarà amb la presència del grup vilafranquí de gralles Els Vernets amb el seu treball Civernets, una mescla de gralles amb patrons rítmics electrònics

figatrònic 2010