Els Verds presenten la nova equipació de marxandatge

2010-08-20T15:03:06+01:0020 Agost 2010|Notícies castelleres|0 Comments
Els Castellers de Vilafranca han presentat aquest dijous 12 d’agost la nova equipació de marxandatge de la colla.

Els nous models de samarretes i polos de marxandatge dels vilafranquins són peces produïdes per la marca de roba d’esports Kukri. Els Castellers de Vilafranca i l’empresa Kukri van arribar a una acord perquè la marca produís les peces de marxandatge. Es tracta de polos de dos colors, blanc i verd; de samarretes també d’aquests dos colors, amb la inscripció CV des de 1948 al darrera; un polo arlequinat; i unes dessuadores que els Verds ja van estrenar durant el viatge a Cracòvia.

Aquestes samarretes i polos es posaran a la venda aquest divendres a assaig i podran ser adquirides per tothom que ho desitgi.

 

 


Deixa un comentari