Els Verds actuen a El Catllar i a Igualada

2010-08-20T14:50:30+01:0020 Agost 2010|Notícies castelleres|0 Comments

Aquest cap de setmana, els Castellers de Vilafranca tenen dues cites claus de cara a la Festa Major. La primera d’aquestes serà dissabte a la tarda a El Catllar, i la segona, diumenge a Igualada. El cap de colla dels Verds, David Miret, creu que és molt important descarregar algun gamma extra abans de la cita a Vilafranca. A més, és important destacar que aquest cap de setmana es pot arribar a la xifra de 150 4d9f entre carregats i descarregats. En aquests moments els vilafranquins en porten 134 de descarregats i 15 de carregats, que sumen un total de 149 4d9f.

Dissabte a dos quarts de set de la tarda, els de la camisa verda actuaran a El Catllar, juntament amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La tècnica de la colla creu que és en aquesta plaça on hi haurà el caliu suficient per fer els grans castells del cap de setmana. A part de castells de nou bàsics, com el 3 i el 4 folrats, o algun castell de 8 amb agulla, els Verds es plantegen poder portar la td9fm i, si tot sortís bé, el pd8fm. Tot i així, és necessari acabar de veure com van els assaigs que resten aquesta setmana. Els Castellers de Vilafranca opinen que és molt important poder fer aquests gammes extres abans de l’actuació de Sant Fèlix, el proper 30 d’agost.

Diumenge a les dotze del migdia, els vilafranquins actuaran a Igualada, compartint plaça amb la colla local, els Moixiganguers d’Igualada, i els Minyons de Terrassa. La previsió per aquesta actuació són castells de 9 i de gamma alta de 8.

Les dues actuacions d’aquest cap de setmana són molt importants per fer bones proves de cara a les actuacions de Festa Major, en particular per a la diada de Sant Fèlix. Alguns dels castells que es podran veure aquest cap de setmana és possible que el dia 30 pugin un pis, i per aquest motiu és molt important la major afluència de castellers als assaigs que resten fins Festa Major.

Deixa un comentari