Cal Figarot

Cal Figarot, la seu social dels Castellers de Vilafranca, disposa de diversos espais de diferents característiques i capacitats on s’hi poden organitzar actes de tot tipus, tant de caire públic com privat.
Aquests espais poden ser utilitzats per socis de la Colla, entitats de Vilafranca, per empreses i per particulars. Per a més informació contacteu a areainfraestructures@castellersdevilafranca.cat o al telèfon 626750162.

 

Sales Nobles

 

Aquestes són dos sales ubicades a la primera planta de l’edifici principal. Mantenen al sostre les pintures murals originals. Són les sales on s’exposen els trofeus de la colla i on es fan les recepcions d’autoritats. En aquest espai també s’hi poden ubicar conferències de petit format i reunions de treball.

Sala conferències

 

Sala Conferències

Sala Conferències

 

 

Sala dels Cups

 

Aquesta sala està ubicada a la planta inferior de la casa de Cal Figarot i està batejada amb el nom del cap de colla Joan Bolet “El Garça”. Són un antics cups anteriors a l’edifici i reformats com a sala d’exposicions. Aquest també és un bon espai per realitzar recepcions i celebracions de petit format.

Sales dels cups

 

Sales dels Cups

 

Sala d’actes

 

Aquesta sala polivalent de 130m² està equipada amb sistema de climatització i equip de projecció. És una sala que permet la celebració de qualsevol tipus d’esdeveniment: sopars, conferències, projeccions de vídeo, exposicions, etc.

Sala d'actes

Sala polivalent

Pati

El pati de Cal Figarot és un dels espais centrals de la casa. Amb una superfície de 800m², el pati és l’escenari, durant els mesos d’estiu, dels assaigs de la colla.

En aquest emplaçament també s’hi pot encabir tot tipus d’activitats a l’aire lliure.

El pati

 

El pati

La nau

Aquesta nau que formava part d’unes antigues caves, va ser adquirida per la colla l’any 1998. L’espai és, junt amb el pati, un dels llocs de referència de Cal Figarot i és on es fan els assaigs quan ho exigeixen les condicions meteorològiques. Per la seva grandària és un espai que permet celebrar-hi qualsevol tipus d’activitat, des de fires fins a sopars i concerts.

La nau, assaig

 

La nau, actes

 

La nau , exposicions